RESTAURANTOVERZICHT

Restaurants en bistro's vinden in Nederland op plaats of op soort. Lekker uit eten.

Biologisch restaurant, Spaans restaurant, sushi restaurant, Thais restaurant, visrestaurant vinden op plaats.

restaurantoverzicht.nl

KOOKSTUDIO Eric-Jan Fransen
KOOKSTUDIO Eric-Jan Fransen Den Haag
 

KOOKSTUDIO Eric-Jan Fransen
Javastraat 44
2585 AP Den Haag
Tel.: 06 22029056

ericjanfransen.nl

De KookStudio in Den Haag is de ideale plek om u en uw gasten tijdens uw culinaire reis de kneepjes van het vak te leren. Eric-Jan Fransen, één van de beste Patron cuisiniers van Nederland, verwelkomt u met open armen. Op zijn gedreven en enthousiaste wijze laat Eric-Jan u en uw gasten kennis maken met de verrassende culinaire wereld van de Franse Keuken.

Patron cuisinier Eric Jan Fransen neemt u mee achter de coulissen van het keukentheater. Zijn passie voor koken, zijn vele jaren ervaring en zijn voorliefde voor de Franse culinaire geheimen, komen samen in een uniek culinair concept. Hij begeleidt u tijdens het bereiden van de gerechten. Zelf als u nog nooit een eitje heeft gebakken kunt u alsnog mee doen in de KookStudio. Het draait allemaal om de beleving.

Wilt u met uw gezelschap liever heerlijk dineren in een rustige ruimte zonder zelf in de keuken te hoeven staan dan neemt Eric-Jan met alle plezier uw werk uit handen met als doel: het volbrengen van een mooie culinaire avond.

Het unieke KookStudio concept biedt mogelijkheden voor o.a. workshops, catering, proeverijen, vergaderingen en bedrijfsuitjes.

IMPRESSIE KOOKSTUDIO ERIC JAN FRANSEN

Voor meer informatie: info@ericjanfransen of u kunt bellen met: 06 22029056, tussen 10:00-18:00 van maandag tot vrijdag.

Voor reserveren: KookStudio reserveren

Facebook KookStudio

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands